luni, 3 aprilie 2017

Pilaf cu ciuperci

Pilaf cu ciuperci


Ingrediente: o cana de orez, 3,4 ciuperci, o ceapa, o mana rosii cheri, 2,3 fire ceapa verde, ulei, sare, piper, si un praf de curry.

Mod de preparare: Ceapa se taie cubulete, si se caleste in ulei intr-o cratita incapatoare, ciupercile se vor taia felii lungi si subtiri si le punem peste ceapa, se pune sare, piper si putin curry si se lasa 2, 3 minute la calit, apoi se adauga rosiile taiate rondele si se mai caleste inca un minut. Se pune cana de orez si 3 cani de apa si se lasa la fier pana ce scade apa, Cand este aproape gata, se pune ceapa verde tocata marunt si se mai lasa un minut apoi se ia de pe foc.

Pofta buna!       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prajitura cu cafea

         Ingrediente: Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 6 linguri ulei,  o lingura cacao, o lingura cafea instant, esenta d...