Napolitane cu doua creme
Ingrediente:4 foi de napolitana Lica, 150 g ciocolata cu lapte, 50 ml frisca lichida, 300 g caramele cu lapte, 100 ml frisca lichida.
Mod de preparare: Crema de ciocolata, se rupe cicolata bucatati si se pune intrun castron termorezistent, impreuna cu 50 ml frisca lichida pe baie de aburi , se amesteca incontinuu pana ce devine omogena, apoi se intinde asa calduta pe o foaie de napolitana si se acopera cu cea de a doua foaie.
Caramelele, se taie in bucati mai mici si se pun la fel ca si ciocolata intr-un castron termorezistent impreuna cu 100 ml frisca lichida pe baie de aburi si se amesteca pana caramelele devin o crema omogena,
Crema obtinuta se imparte in jumatate, prima parte se intinde pe o foaie de napolitatna si se acopera cu napolitana umpluta cu ciocolata, se toarna si pe aceasta restul din crema de caramel si se pune capac cea de-a patr-a foaie de napolitana, Se da la rece pentru minim 5 ore, dupa ce am pus ceva greu pe toata suprafata napolitanei.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu