Corulete aromate cu rahat
Ingrediente: 250 g untura, 3 oua mari, 250 g zahar, 250 ml lapte, 1 kg faina, 200 g rahat taiat , coaja rasa de la o portocala, un praf de copt un praf de sare,
Mod de preparare: Se sparg ouale intr-un castron incapator, se pune si untura, praful de sare, zaharul,coaja de portocala, laptele si se amesteca bine toate ingredientele, se adauga si faina impreuna cu praful de copt si incepem sa framatam pana devine o coca, usor de modelat si nu se lipeste de maini. Aluatul obtinut in impartim in 4 mingii si se intindem pe rand cam de jumatate de centimetru, taiem toata foaia in forma de triunghiuri alungite , punem rahatul taiat si rulam cornuletele. Cornuletele formate se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor pana devin aurii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu