Spanac infundat
Pentru ca este sezonul verdeturilor, de ce sa nu profitam de ele, pietele sunt pline de spanac, loboda, leurda, stevie urzici si nulte altele zic sa va invit la masa la o portie de spanac infundat, este foarte simplu de facut, rapid, gustos si foarte sanatos.
Ingrediente: 500 g frunze de spanac, 2 legaturi de ceapa verde, o legatura marar, ulei, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare: Frunzele de spanac, se aleg de eventualele ierburi straine, se spala si le pune in apa fiarta si se da in clocot 1, 2 minute, apoi se coate intro sita si se lasa putin sa se raceasca, in acest timp tocam legaturile de ceapa, si le punem la catit. totam spanacul cat de marunt dorim si il punem peste ceapa calita si in calim impreuna cu ceapa 2, 3 minute. Punem peste spanac un pahar de apa si lasam asa pana scade toata apa, la sfarsit punem mararul tocat fin si potrivim de gust cu sare si piper.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu