Chiftele cu carne de vita
si legume
Ingrediente: 1kg carne de vita, 4 felii de paine (mai veche) , 3 linguri de faina, 4 oua, 2 morcovi, 3 cepe, un dovlecel, 4 cartofi medii, o legatura de usturoi verde, o legatura marar, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.
Mod de preparare: Intrun bol mare pune carnea, separat razuim toate legume, dupa ce le-am spalat si curatat, le stoarcem zeama bine si le addaugam peste carne, inmuiem painea in apa si o stoarcem si o punem si pe acesta in bolul in care avem carnea si legumele, punem si ouale, faina, mararul tocat si usturoiul tocat, potrivim de gust cu sare si piper,
Punem uleiul la incins intr-o tigaie si incepem sa formam chiftelele, cand uleiul este incins umplem tigaia cu chiftele si le prajim cam 4, 5 minute, repetam pana terminam compozitia.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu