Mod de preparare: ceapa se curata, se spala si se pune in borcane de 380 g, impreuna cu condinentele, doua lingurite de sare, doua lingurite de zahar, si otet intr-un strat de doua degete, se completeaza cu apa si se pun la fiert, se lasa 5 minute dupa ce da in clocot . Se scot borcanele si se lasa la racit.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prajitura cu cafea
Ingrediente: Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 6 linguri ulei, o lingura cacao, o lingura cafea instant, esenta d...
-
Prajitura pepsi Ingrediente: Blat: 4 oua mari, 300 g faina, 400 g zahar, 100 g cacao, 200 ml pepsi, 200 ml lapte, 100 ml ulei, un pra...
-
Prajitura nuga Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, o cana de rahat tocat cuburi, o cana nuca tocata , ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu