marți, 3 octombrie 2017

Castraveti bulgaresti

Ingrediente: Castraveti, sare pentru muraturi, zahar, otet de 9° , boabe de mustar, bete de marar, ceapa, frunze de telina, apa. 
Mod de preparare: Se spala bine castraveti si se lasa la scurs, se pun in borcane de 800 grame , tot in borcane se pun boabele de mustar, doua, trei felii de ceapa, bete de marar si frunze de telina. Se pune o lingura de sare, o lingura de zahar, un pahar de otet ( pahar ca cel de tuica )  si se completeaza cu apa. Sa pun capacele bine si se pun pe fiert, se lasa 5, 10 minute dupa ce da in clocot. Se scot si pe lasa la racit pana a doua zi acoperite cu un prosop sau o patura .

Sugestie: Sunt buni de consumat inca din a doua zi, sau iarna langa orice fel de mancare, sunt excelenti pentru salata de beuf, sunt crocanti si rapida de facut. Daca ii doriti dietetici puteti renunta pe lingura de zahar.

                                               Pofta buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prajitura cu cafea

         Ingrediente: Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 6 linguri ulei,  o lingura cacao, o lingura cafea instant, esenta d...